english
Bemutatkozunk
A Lotus Kozmetika szalont azzal a céllal nyitottuk meg, hogy minőségi kozmetikumokkal, képzett szakemberekkel, kellemes és barátságos környezetben kényeztessük vendégeinket. Szakértelmünkkel igyekszünk a kedves vendég testi egészségét megőrizni, és segítséget nyújtunk a megszépülni vágyóknak. Emellett biztosítjuk lelki regenerálódásukat, pihenésüket.
Kozmetikusunk, modern gépeink, hangulatos szeparált üzlethelyiségünk, a kellemes zenék, a finom aromák és füstölők illatai mind az Ön zavartalan kikapcsolódását biztosítják.
Már magával a névválasztással is szerettünk volna utalni arra, hogy itt valami különlegeset, valami egzotikust talál a betérő kedves vendég!
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kíváncsi szolgáltatásainkra, kérjük, keressen fel bennünket személyesen szalonunkban!

Elérhetőségeink:
Budapest V., Aulich u. 4-6. - térképes segítség az oldal alján
Telefon: +36-30-982-5439

Személyes találkozásunkban bízva:
Lós Erzsébet (Zsófi) üzletvezető kozmetikus
Lós Erzsébet - Zsófi - vagyok. 1995 óta dolgozom kozmetikusként. Korábban spanyol anyagokkal dolgoztam, de immár 12 éve a Gigi termékeit használom. Sminkeléshez a Malu Wilz kozmetikumokat ajánlom. Lelkiismeretes munkámmal, a hagyományos kezelések és kozmetikai szolgáltatások mellett masszírozással, testkezelésekkel, gyógynövényes mélyhámlasztással és tartós sminktetoválással várom kedves vendégeimet, mindezt rugalmas munkaidőben, maximálisan alkalmazkodva az Ön igényeihez.
Elérhetőségem: +36-30-982-5439
Szalonunk, a Lotus Kozmetika, Budapesten működik, az V. ker. Aulich u. 4-6. szám alatt. Az emeleti részen található üzletünkbe a fodrászaton keresztül juthat be, de emellett szolárium, műköröm, manikűr és pedikűr áll vendégeink rendelkezésére. A szeparált helyiségben kellemes zenével, gyertyafénnyel és különféle aromákkal vagy füstölőkkel biztosítjuk azt, hogy ne csak megszépüljön az itt töltött idő alatt, hanem testileg és lelkileg is ellazuljon és elfeledje a mindennapok problémáit. Az itt töltött meghitt pillanatok nélkülözhetetlenek a mindennapi stressz levezetéséhez.
Szalonunkkal abban szeretnénk a segítségére lenni, hogy olyan kellemes helyet és olyan kitűnő szolgáltatásokat biztosítsunk, melyek segítségével testileg és lelkileg is megszépülhet és tökéletesen kipihenheti magát.
Várjuk, hogy kényeztethessük!
Szalonunkat vagy az Arany János utcai, vagy a Kossuth téri metróállomástól egy rövid sétára találhatja meg itt: